EFFEKTEN AF GELATINEKVALITET PÅ BØDE KAPSLER

Gelatinespiller altid en førende rolle i produktionsprocessen af ​​bløde kapsler, så de forskellige parametre og stabilitet af gelatine har stor indflydelse på produktionen af ​​bløde kapsler og kvaliteten af ​​færdige produkter:

●Geléstyrke: Det bestemmer styrken af ​​kapselvæggen.

● Fald i viskositet: Det påvirker stabiliteten af ​​limopløsningen i produktionsprocessen.

●Mikroorganismer: Det kan forårsage et fald i geléstyrke og viskositet og påvirke produktets sikkerhed.

●Transmission: Det påvirker glansen og gennemsigtigheden af ​​kapslen.

●Stabilitet: Den mindre forskel mellem batches, som er bedre til at kontrollere produktionsprocessen og garantere produktkvaliteten.

●Renhed (ionindhold): Det påvirker nedbrydningen af ​​kapslen og produktets sikkerhed.

图片1
图片2

Gelatinekvalitet og blød kapselopløsning

Påvirket af stigningen i tørretemperaturen og forlængelsen af ​​tørretiden under kapselfremstillingsprocessen. (Gelatinemolekylerne mellem de samme komponenter og forskellige komponenter danner et rumligt netværk)

Kapsler produceret af lavkvalitets gelatine, på grund af dens dårlige opløselighed, som har en længere opløsningstid, så det disintegrerende ukvalificerede fænomen opstår ofte.

Nogle gelatineproducenter tilføjer andre stoffer i produktionsprocessen for at forbedre visse parametre for gelatine. Stofferne og gelatinemolekylerne gennemgår en tværbindingsreaktion, hvilket forlænger opløsningstiden for gelatine.

Højt ionindhold i gelatine.Nogle metalioner er katalysatorer for tværbindingsreaktion af gelatine (såsom Fe3+ osv.).

Gelatine har irreversibel denaturering, og det kan være forurenet af organiske opløsningsmidler såsom formaldehyd, når råmaterialerne eller kapslerne opbevares forkert, det fører til en denatureringsreaktion og påvirker nedbrydningen af ​​kapslen.

Nedbrydningen af ​​bløde kapsler er også tæt forbundet med indholdet af kapslerne. Forskellige indholdskrav til forskellig geléstyrke og viskositet.


Indlægstid: 03-03-2021

8613515967654

ericmaxiaoji