Slik:

Ifølge rapporter er mere end 60 % af verdensgelatinebruges i fødevare- og konfektureindustrien.Gelatine har den funktion at absorbere vand og støtte skelettet.Efter at gelatinepartiklerne er opløst i vand, kan de tiltrække og væve sig ind i hinanden for at danne en netværksstruktur af stablede lag og kondensere, når temperaturen falder, så sukker og vand fyldes fuldstændigt i gelens hulrum., så det bløde slik kan holde en stabil form og ikke deformeres, selvom det udsættes for en stor belastning.

Frosne fødevarer:

I frossen mad kan gelatine bruges som gelémiddel.Gelatinegelé har et lavt smeltepunkt, er letopløseligt i varmt vand og har karakteristika ved at smelte i munden.Det bruges ofte til at lave melgelé, korngele osv. Gelatine kan også bruges til at lave gelé.Gelatinegeléer krystalliserer ikke i varm, usmeltet sirup, og varme geléer kan omformes efter ostemassen er brudt op.Som stabilisator kan gelatine bruges til fremstilling af is, is osv. Funktionen af ​​gelatine i is er at forhindre dannelsen af ​​grove iskrystaller, holde strukturen fin og reducere smeltehastigheden.For en god is skal gelatineindholdet være helt rigtigt.

R
R (1)

Kødprodukter:

Gelatine tilsættes kødprodukter som en gelé, hvilket øger produktets udbytte og kvalitet.Gelatine fungerer også som emulgator for nogle kødprodukter, såsom emulgering af fedtet i kødsaucer og flødesupper og beskytter produktets oprindelige karakter.I dåsemad kan gelatine også bruges som fortykningsmiddel.Der tilsættes ofte pulveriseret gelatine, eller der kan tilsættes en tyk gelatine lavet af en del gelatine og to dele vand.

Drikkevarer:

Gelatine kan bruges som klaringsmiddel i produktionen af ​​produkter såsom frugtvin.Til forskellige drikkevarer kan gelatine bruges sammen med forskellige stoffer for at opnå forskellige effekter.Ved produktion af tedrikke kan gelatine til forskellige tedrikke anvendes i kombination med forskellige stoffer for at opnå formålet med at forbedre kvaliteten af ​​tedrikke.

Andet:

I fødevareproduktionen bruges gelatine også til at lave kager og diverse glasur.På grund af gelatinens stabilitet trænger glasuren ikke ind i kagen, da væskefasen stiger, selv på varme dage, og styrer også størrelsen af ​​sukkerkrystallerne.Gelatine kan også bruges til at lave farverige perler af farverig is, sukkerfri dåser osv. I fødevareemballage kan gelatine syntetiseres til gelatinefilm.Gelatinefilm kaldes også spiselig emballagefilm og bionedbrydelig film.Det er blevet bevist, at gelatinefilmen har god trækstyrke, varmeforsegling, høj gasbarriere, oliebarriere og fugtbarriereegenskaber.Den biologisk nedbrydelige film syntetiseret af Chen Jie et al.med gelatine bruges hovedsageligt til frugtkonservering, kødkonservering, fødevareemballage eller direkte forbrug.


Indlægstid: 27-apr-2022

8613515967654

ericmaxiaoji